Sedbng An itibariyle patlıcan olduk. 27+0. Bakalım bu evrede neler bekliyo bizi. İnşallah kolaylıkla geçer 🙏🩵
yeschef-13 Sedbng 3. Trimester 28. Haftada başlıyor doğumla bitiyor diye biliyorum ben 27. Haftada olduğuna emin misin
Canan-_16 Sedbng ahah aynı haftadayız 27+1 olduk bizde 3. Trimester olduk bakalım erken doğum riskim var inşallah vaktinde gelir
Sedbng 27+0 yani 27. Hafta bitti. 28. Hafta başladı demek oluyo. Zaten uygulamada da 3. Trimester yazıyo
Sedbng Canan-_16 inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende canım. Gününü tamamlayıp gelsin inşallah 🙏🙏🌷
Sedbng Canan-_16 allah yardımcın olsun canım dualarım seninle 🙏 sende dikkatli ol bak çoğu gitti az bi zaman kaldı
Canan-_16 Sedbng inşallah cnm ama çok zor oluyo 🚾 dışı kalkmam yasak oğlum var 4 yaşında ve pek merhametli insanlar yok etrafımda sözde aile binası mecbur kalkıyorum oğlum içim kalkınca kanama oluyo
Sedbng Canan-_16 Allah yardımcın olsun ya çocuk varsa çok daha zor tabi. :( inşallah günler su gibi akar geçer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın