gozdexx 20.haftalara geldiğimden beri geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum şişkinlik ve gaz da oluyor doktor kontrolüne daha var o yüzden danışamadım siz neler kullanıyorsunuz mide sorunu için
Sweety11 gozdexx valla ben geceden sabaha kadar üç bardak soğuk süt içe içe atlatıyorum başka bi çözümü yok 😔😔
Lilosss gozdexx soğuk süt ve tahin denedim ikisinde de olumlu sonuç aldım. Bir de doktorum rennie duo şurup verdi ama sürekli onu içmek istemediğimden çok fazla kullanmadım ben .
Fundahakanb gozdexx tamda şuan midem yandığı için ağzıma rennie aldım . Acılı baharatlı salçalı susamlı her sey dokunmaya başladı şu ara. İlk hamileliğimde şurup gaviskon bermişti doktor yemekten önce al demişti ama ben faydasını görmedim hiç . Rennie tablet rahatlatıyor. Yatmadan erken yiyin diyorlar ama e bu akşam erken de yedim demek çözüm değilmiş
Sevda7 Merhaba. Öncelikle cok gecmıs olsun ben mideden cok yedim 🙈 normalde de reflü ve gasrit var bende şuan 20 haftalığım aşırı derece de midem kötü hiçbir ilaç etki etmedi tek işe yarayan 2 yastıkla uyumak isterseniz deneyin inşallah işe yarar 🌹
Bsraaydnn Tam olarak suann ölüyorum midemden ağzımda duruyor resmen cayır cayır yanıyor kusturuyor ama gecmiyorr çözüm bulunamadı malesef