Sulemrullah Benim gibi olan var mı? Pazartesi yatış dedi doktor. Korkmaya başladım. Suyu kilosu hareketleri normal ama ne ağrım var ne sancım. Ne yapmam lazım onu da bilmiyorum.
Kubokubb Sulemrullah Ben de 40+3 deyim. Hiç böyle hayal etmemiştim yaa 39larda gelir diye düşünüyordum moralim aşırı bozuluyor bi yandan da sağlıklı gelsinde önemli değil diyorum ama insan kafasına takıyor 😞
Elif380 Sulemrullah bende 40+1 oldum şimdi ama gelen giden yok beklemedeyim bu 2. Gebelik 1. De 40+4 de geldi kendi sancım gelmişti suyum geldi evdeyken öyle gittim doğuma
Sulemrullah Kubokubb bende doktor yatış demese bu kadar üzülmezdim. Ama suni sancı yada sezeryan fikri beni aşırı geriyor. Aynı şekilde en geç 39 da doğururum sanmıştım 😔 Size doktorunuz ne dedi
Sulemrullah Elif380 inşallah benimde öyle olur. Kendi sancımla doğurmak istiyorum. Sizde aynı şekilde 2. Yi de doğurursunuz inşallah 🥰🙏
Badgirl_ Ilk kızımı bende 40+5 de doğurmuştum eli kulağındadır canm inşallah tez vakitte doğar hayrlsyla
Sulemrullah Badgirl_ inşallah 🙏🙏 çok teşekkür ederim. Gebelerin duası kabul olurmuş. İ şallah sağlıkla doğar sağlıkla büyütürüz bebişlermizi ♥️🙏
Gamze_125 Bende 40+1 deyim. Hiçbir belirti yok. Tansiyonumu biraz yüksek çıktığı için doktor suni sancı verelim dedi kabul etmedim. Kendi sancimla doğuma girmek istiyorum. Tabi hayırlısı olan neyse yinede o olsun ama insan kafasına takıyor yinede
Kubokubb Sulemrullah en son gittiğimde 41e kadar yolu var demişti . Yarın gideceğim bakalım bu sefer ne diyecek
Sulemrullah Kubokubb benim sabah beşte suyum geldi şu an hastanedeyim ve suni sancı alıyorum. Ne olur dua edin canım çok yanıyor
Kubokubb Sulemrullah aayyy nasılsınız şimdiiii benimde 4 de suyum geldi dünnn doğum yaptım 15 saat kadar sürdü suni sancılar ve açılmalar derken