sedanur4004 Son düzlüğe girdik kızlar 27+0 ikinci sezeryanım olacak sezeryan tarihimizde belli 28 Mayıs şafak 80 🥲😍 kimlerin ne kadar kaldı
22-cck sedanur4004 Şafak 75🥹 29+2 allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 😇😇
Susamtohumu2 sedanur4004 hayırlı olsun 🌺 tarih vermek için erken değil mi ? Bende 2.ye hamileyim ve sezeryan olucak doktorum tarih vermedi henüz şuan 27+5 günlüğüz🤔
yeschef-13 sedanur4004 benimde 26+6 sembolik olarak son 92 ama bebeğimiz ne zaman gelmek isterse normal doğum ilerliyoruz 🫠❤️💐
sedanur4004 Susamtohumu2 evet erken aslında ama benim annem şehir dışında ve tarihi önceden söylememiz gerekiyor gelebilmesi izin ayarlayblmsi için refakatci annem olacak çünkü o yüzden erken aldık ☺😍
Sedbng Benimde 27+0 🥰🥰 aynıyız 🥰🥰 ama benim ilk gebeliğim doğum nasıl olur hiç konuşmadık doktorumla İnş mayıs sonu olur bizimde sezaryen istiyorum çünkü 🩵 benim doktorum ne zaman karar verir acaba
Cgrtgb 31 haftadan selamlar sanırım son 60 günüm filan 2. Sezaryen olcak benimde. Bu sefer tüp bağlamalı filan 😀