HmerveK Niloyaaaaa hiç demorolize olmaya gerek yok. Kime başak burcu desem erkek, kız olsun çok şanslısın diyor. Ayrıca bilimsel olarak en zeki burçlar arasında ☺️
Elifyamann Efnan3443 benim ablam balık duygusal ama mesafelidir kendi icinde yasar kimseye bisey demez ailemizle ilgilenir maddi ihtiyaçlarını hep karsilar ama menevi olarak gostermez fazla birazda bizim aileden kaynaklı. Guzel bir burc🥰
BirAskMasali1323 cglcetin0 Benimde sizinle aynı gün görünüyo bebişlerimiz nasip olursa terazi burcu olacaklar🥰
MorKelebek54 Elifyamann kiz benim esim uengec burdu o da boyle bi insan ama anne babaya hic duskun degil hayirli evlat olsunlar insallah ☺️☺️
Serendipity16 Elifyamann tahmini doğum zamanı 22 mayıs ama erken gelirse boğa 20’den sonra gelirse ikizler 😂 inşallah boğa olur ya hiç değilse durmadan uyur iştahlı olur erkek bi de 😂
Anonimml Elifyamann kızım ya ikizler ya da yetişirse boğa olacak ama hangisi daha iyi olur bilemedim 😊 ikizler ve boğa anneleri yorumlarınız neler acaba 😇
Serendipity16 Betlergenn ben koç burcuyum çok inatçıyız ani sinir durumu oluyor ama çabuk yumuşuyoruz hemen her şey olsun isteriz ama koçlar genelde konuşkan lider ruhlu olur bende o yok işte 😂
Betul-97 metemom_ Gerçekten öylee 😅😅 Doktor baya uğraştı dedim bebeğim mahremiyetine çok önem veriyor 😅😅
metemom_ Betul-97 benimde karnıma o kadar bastırdı etti ama yok bajinal ultrasonla bakalım dendi onu da ben enfeksiyondan dolayı kabul etmedim
BirAskMasali1323 Doğum 22 Ekim görünüyo Yani Terazi fakat gecikirse Akrep burcu olabilir Akrep bebekleri hakkında ne düşünüyosunuz ?