Selam kızlaarrr 😍 benim bir oğlum var 29 aylık ve ikinci bir bebek düşünmeye başladığımız gibi uygulamayı yeniden indirdim tabi anında bağımlısı oldum yine 😬 Ekim anneleri için oğlumdan bahsedeyim Terazi burcu yani Ekim doğumlu, sevilmeye ilgiye bayılır on dakika göz göze gelmezsek öpmeler sarılmalar diz boyu, aşırı anneci (😍🤣), çok iyi huylu ve merhametlidir, yaşına ragmen dengeyi kurmakta üstüne yoktur, dış görünüşe önem verir, takıntılı bir tarafi da vardır en cok sevdiği 5 kitabi uyumadan once üçer kez okutur 🤣 meme emmeyi hala bırakamadık falan ( en büyük hatam memede uyutmak oldu sakın diyeyim yapmayın yardımlara açığım❤). Kısaca Ekim annelerini azıcık ucundan bilgilendireyim 😅
Sizin bebeğinizin burcu ne olacak annelerim 🌸 benim gibi tecrübeli anneler bebeklerinin burc özelliğini de yazarsa ilk gebelikte ki anneler gelmekte olanın nasıl özellikleri olduğunu anlayabilir 😂
Mesela benim ikinci bebisim Allâh nâsip ederde planladığım gibi giderse balık burcu olacak gibi geliyor, var mıdır bilgisi olan? Balık burcu bebekleri evlatları nasıl olur? 🥰😂