Hatice35 Edadlgc benim 5.0 dün hamile olduğumu öğrendim şansa randuvu buldum ama kese gözükmedi pazartesi bakalım dedi
Nur_budak Edadlgc 5 haftalıkken görmüştüm 8 haftalıkken de kalp atışını duyduk kesenin gözükmesi için yanlış hatırlamıyorsam beta değeri 1500 3000 arasında olması gerekiyor
Hyryaytn9004 Şuan 5+1 bugün ilk gittim keseyi gördük ama karından bakılınca göremedi alttan muayene ile göründü.
sedaaa- Edadlgc salı günü 1842 di Perşembe gittim kontrole tekrar beta yaptırmadım ama 2 kat artıyordu. Tüp bebekle hamile kaldım belki ondan kaynaklı olabilir Edadlgc
Anneolmaknasipolsun sedaaa- kese içinde bebek gördünüz mü acaba benimde 5+3 tü sadece kese gördk kese 7mm di
Anneolmaknasipolsun Nur_budak benimde 5+3 te gördük perşembe günü ama başka bişey göremedik normal mi acaba
sedaaa- Anneolmaknasipolsun hayır görmedik çok erkendi küçüktü zaten 48mm di benimde. Haftaya doktor tekrar çağırdı inşallah sağlıklı haberlerle beklemesi çok zor
Nur_budak Anneolmaknasipolsun normal tabiki 6 haftalıkken kesede bebek gözükmemisti benim 8 haftalıkken gittiğimde hem bebeği gördüm hemde kalp atışını duyduk