ezgibozkurtkocak Anti cmv igg ve anti rubella ıgg yüksek çıkmış lütfen bölen yaşayan yorum yazsın ne demek ve rısklı mı
tugba0090 ezgibozkurtkocak benimde aynı öyleydi bütün igg’ler pozitifti ama IgM negatifti doktor Igg pozitif olması Bizim için iyi önemli olan IgM negatif olması
ezgibozkurtkocak kadeeer Google’dan baktım ama hiç boşu anlamadım kötü bızey mı değil mı bılmıyorum ıkıncı çocuğum ılkınde ne böyle bı test ne de böyle buseyle karşılaşmıştım
kadeeer ezgibozkurtkocak canım dediğim gibi korkmanı gerektirecek bişey yok herkesin genelde igg Lee pozitif oluyor sıkıntı etme kendine
kadeeer ezgibozkurtkocak canım iggler genelde pozitif oluyor zaten sorun yok bağışıklığının olduğunu gösterir bu
ezgibozkurtkocak tugba0090 çok şükür o kadar korktum ki Google da yazmaları okuyunca. Bu ıkıncı genelıgım ılkınde böyle bı test yapılmamıştı görünce şok oldum değerleri kalbim nasıl atıyor
tugba0090 ezgibozkurtkocak ben uykumdan olmuştum düşünmekten ama hiç bişey yokmuş halbuki 🤗 şimdi 33+4 oldum
incim2306 ezgibozkurtkocak ben de de böyle çıktı ben de öok kormuştum doktor öyle demişti sağlıkla kucağınıza alın inşallah