Ebruska_92 Kızlar 22 haftalık ilk gebeligim sezeryan yerım acıyor sanki sezeryan olmusum dikişlerim agrıyor yasayan oldu mu ??
snowglobe Ebruska_92 Kusura bakmayın çok güldüm 😂 sezeryanlı ve 2. Hamileliğim olduğum halde hiç bi fikrim yok üstte kalsın
Ebruska_92 snowglobe Valla cok agrıyor dogrulamıyorum sanki ameliyat olmusum batma hissi var acıyor dümdüz o bolge sizi güldürdüysem ne mutlu 😀😂
Ebruska_92 tugcesakzci Evet olmayan kesik yeri acıyor batma hisside var cocukmu cok asagıda anlamıyorum
tugcesakzci Ebruska_92 allah allah. Kuzum bi doktoruna danış ilk defa duydum ben böyle bir şeyi. İkinci gebelikte normal de ilk gebelikte hiç duymadım. Daha önceden o çevreden bir ameliyat oldun mu? Belki onun acısı olabilir. Belki de sezaryen falan olmak istiyorsan postlardan falan psikolojik etkilenmiş olabilirsin.
Ebruska_92 tugcesakzci Yok cnm olmadım sadece miyomlarım var onlar baskı yapıyor ama sezeryan yerıne bende herkesmı bole dıye dusundum
tugcesakzci Ebruska_92 belki miyomların da etkiliyo olabilir kasık çevreni o yüzden kasık ağrısı yapıyordur. Bu da sezaryen yerini de ağrıtıyordur doğal olarak
Gamzeekizyildirim1 Komik gelebilir ama benimde aynı ben hamile kaldığımdan beri aqrim var pantolon lastikli şeyleri aşaqida tutamıyorum sanki kesilmiş daha önceden kalmiş gibi aqrilarim oluyor bende şuan 21 haftalık ikiz gebeyim ilk gebeliğim