Marttannesiii Bu durum sanırım birtek beni germiyordur ne çözüm önerildi ya da nasıl yol izlediniz, izleyeceksiniz
Ayseumut Marttannesiii 37+6 dogum yaptım sabah 3.200 demıslerdı bi gün önce kontrolde 2.990 gram dogdu 😄
snowglobe Marttannesiii Düşük kilo ne demek. Burada herkes obez çocuk doğurma derdinde. 3500 e de düşük derler. Benim kızım 38+5 doğmasına rağmen 34 ile uyumlu doğdu 2400. Bi şey yapmadım hayat normal devam etti
26Seyma26 Dillloooo hiç korkma ben 41 haftalık doğum yaptım bebeğim 2.700 doğdu bide allisma sürecine girince evde 2.500 oldu ama saglikliydi önemlisi oydu zaten
Oztrksadiye Oglum zayıf dogdu sanırım buda aynı çok küçük karnım var sorun degil büyüdükçe dogurması zor olur
Marttannesiii snowglobe ciğer geliştirici iğne olmadık 37+6 doğum olacak muhtemelen haftasıyla uyumlu olmadığı için
snowglobe Marttannesiii sızın doğumda zaten normal denecek zamanda oluyor bence küvezde kalmaz ciğrrngeliştirivi bile vurmamışlar . kılo ile de kalmaz diye düşünüyorum
Husozle38 Marttannesiii kaşar ceviz kefir yumurta ye canım sabah 3 yumurtalı omlet ye mesela öğlen kefir muz ye akşam et balık yada tavuk bir haftada 500/600 alırsın
Marttannesiii snowglobe özel hastane ya sırf kuvoze almak için vurmamalılar etmiyordur inşallah doktor