Nakskdkdkd canım galiba akışına bırakmak hiç düşünmemek kafaya takmamak lazım. Ben gebe kalma ihtimali yüksek günleri değerlendirdim. Elimin altında yumurtlama testleri gebelik testleri gün sayıyordum. İyice kafaya takmıştım. Artık ocak ayında pes ettim gebelik testi almadım hatta bir ara uygulamayı kaldırdım hiç takip etmedim. Buarada doktora gittim bir sorun mu var sağlık açısından diye hiçbir problem yoktu. Şubat ayında adetimi olduktan sonra asla o ihtimali yüksek günlerde birliktelik yaşamadık öncesinde sanki bu bir görevmiş gibi o günleri değerlendirdik hep.Uygulamadaki yumurtlama tarihinden 4 gün önce birde yumurtlamadan 4,5 gün sonra birlikte olduk. Oturduğum yerde birkaç kez başım döndü, sık idrara çıkmam vardı kasıklarımda batma ve adet olacakmışım gibi bir baskı vardı ama şeffaf beyaz akıntım vardı ayrıca göğüslerimde şişme ve acı vardı. Gariplik hissettim ve internetten kaset test söyledim. Dün geldi ve hemen denedim 9 ay sonra o 2. Çizgiyi silik gördüm. Hastaneye gittim beta 61,49du. Benimki stresten ve kafaya takmaktan olmuyordu anladığım kadarıyla. Eğer sağlık açısından bir problem yoksa sakın kafaya takma düşünme akışına bırak. Görev gibi kendini şartlayııp sadece o günleri değerlendirme benim gibi olur mu☺️Allahım isteyen herkesede nasip etsin inşallah🙏🏻🌸