hanlnim Sinem_2534 evet o ultrason karın ultrasonuydu. Henüz olmadı kontrolüm nisan başı 👼🏻🥹 bizde merakla bekliyoruz. Bakalım dediğiniz gibi erkek mi diyecek doktor🤩 gönül hep kız istiyor tabi ama sağlıklı olan olsun evlat en nihayetinde 🙏🏻👼🏻🥹🥰
hanlnim Sinem_2534 yok en son gittiğimde 9 haftalıktı bulunmadı. Şimdi ay başı ama bayram ertesi gideyim diyorum garanti öğrenmiş oluruz
Sinem_2534 tosbikveannesii Anlasam bakardım canım valla ben anlamıyorum sadece keseye gore yorumladım arkadaşa 😊
tamamdanolmuss ekimannesi_ benim keseye göre erkek dediler çocuğun yerleşme yerine göre erkek dediler. Şimdi ise kız diyorlar. 11+5im bakalım heyecanla bekliyoruz 😂
tamamdanolmuss Kubonuz vajinal mi karından mu bu görüntü? Bir de diyorlar ki bebek sol tarafta yerleşmişse erkek, sağ tarafta ise kız oluyormuş. Ben de burada öğrendim. Daha iyi bilenler yine yorumlarlar. Benim bildiklerim bunlar 🫶🏻☺️ sağlıkla gelsin 🙏🏻
tosbikveannesii guldemir02 benimkinede bakabilirmisiniz aşağıda fotoğraf attım karından ultrason 12 haftalık