Zeryacano Merhaba arkadaşlar, benim rahimim ters ve 7+4 haftalık hamileyim. ters rahimde gebelik sakıncalı mıdır, çok endişeliyim. gebelikte herhangi bir sakıncası var mıdır acaba bu durumun?
hepoyleolurzaten__ Zeryacano hiç bir sakıncası yok 4 gebeliğim ikinci gebelikte öğrenmiştim rahimin ters ve kalp şeklinde olddugunu
Maviii_98 Zeryacano benimde rahmim ters ama ne derece bilmiyorum ve dokktorum doğumla ilgili hiç bu konuda bişey söylemedi. İnternetten araştırmıştım biraz doğum sırasında tersliği düzeliyomuş sonra tekrar eski haline geliyor yazıyor bilemedim.
Iremkoko Zeryacano benimde ters 3 aylık bebeğim var ters olduğunu hamileyken öğrendim bi ara kanamam oldu ama onla mı alakalıydı mechul bi problem olmuyo bebek biyüdükce şekli normal halini alıyo
aybukee10 hepoyleolurzaten__ ters rahim olup normal doğum yapılabiliyor mu ? Ters rahim olanlarda kese karindan geç görülüyor deniliyor öyle mi acaba sizin nasıl oldu
OyaOzdmr Hiç korkma benim ablamda ters rahim 2oğlu war maşallah sağ Salim doğdu hiçbir sorun olmadı sadece doktoru normal doğum önermedi okadar sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 🌸
aybukee10 Iremkoko ters rahim olup normal doğum yapabildiniz mi ? Ters rahimde karinda ultrasondan kese vs geç görülüyor deniliyor öyle mi acaba ?
ZehraNur21 Benim de ters. Çok korkuyorum sorun olur mu diye. Geçen kanamam oldu bir miktar kaygılanıyorum ya bir şey olursa diye.
Iremkoko aybukee10 normal doğum yapmadım ama isteğe bağlı sezeryan oldum yani doğumuma engel değildi çünkü bebek büyüdükce rahim normal seklini alıyo ama 5. Haftada testle hamile oldugumu öğrendim karından ultrasonla gözükmediği için alttan ultrasonla baktırdım