AsyaBaran Cuma günü sezeryan olucam hafta sonu da orada kalıcam pazartesi günü taburcu olucam küçük bı valize eşyaları koyup gitsem olur mu aranızda öyle giden var mı
ttazeannee AsyaBaran Valla ben bagaj boy değil kocaman tekerlekli valize hazırlıcam hastane çantamı 4 5 çanta olacağına tek yerde olsun zaten doğuma gidiyorum valizin boyunu mu düşüncez kızz boşver hazırla gitsin
Mmeelliikkee AsyaBaran bende öyle hazırladım , zaten diğer çanta henüz kızımda aktif .. parça parça taşımaktansa tam oldu içine seyahat seti aldım bebeğin benim ayrı ayrı verilecek ve yedekler olarak kapattım
AsyaBaran Gizemmisler ne biliyim çevremdekiler görgüsüzlük olur diyo ben de 5 6 çanta götüreceğime bı valizle gidiyim daha iyi diye düşünüyorum
Kuzumm55 AsyaBaran hiçbirşey olmaz canım ben bir valiz birde çanta götürmeme rağmen yinede 3 ekstra poşetle çıktım kimseyi sallama kocam bile dedi ne gerek var gidecek dedim o kadar ve öylede oldu 😏
Sdtnrsvn Orta boy valiz ile gideceğim elimde o var onunla. Ona da söz soylenmeyiversin kardeşim.neyi nasıl istiyorsan öyle yap
Birsen56 AsyaBaran istediğiniz valizle gide bilirsiniz valiz en rahatı herşeyi 1 arada topluyorsunuz ben 12 gün oşdu sezeryan oşdum devlete orta boy valizle girdim çıktım
Semsvs AsyaBaran ben ilk bebemde çanta ile gittim hemde bı Kaç tane nerde be ne var belli değil bende küçük valiz yapcam bu sefer bende sezeryan olacam