Beyzanur_ Kızlar 20+6 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini bu haftalarda her gün hissetmeli miyim? Bugün pek hissedemedim gibi ondan kafama takıldı
Lalemmm12 Beyzanur_ ben de 24 hafta olucam iki gündür hissetmiyorum gece hissetim çok şükür ama hala Şuan yok uyuyor sanırım sen durtele sürekli
Berivankndmr Beyzanur_ 24 haftadan sonra daha çok hissediliyor korkma canım bende ilk hissetmedim apar topar hastaneye gittim gayet normaldi doktor dedi 24 haftadan sonra hissetmesen acil hastaneye gel günde en az 10 hareketi hissedeceksin dedi
Salihahncrl Beyzanur_ geçenler de bende aynı şekilde hissetmedim 3-4 gün bende 20+6 günlük hamileyim apar topar doktora gittim ama uyku düzenleri yeni yeni oluşuyoröuş ve bu zamanlar da sık sık hissetmemek normalmiş üzme kendini iyidir bebişin inşallah 🙏
Rumeysacelikk46 Daha küçük olduğu için sert hareketleri hariç hissetmemen normal düzenli olmuyor , 28 haftaya kadar düzenli hissetmemek normal oluyor ☺️
Beyzanur_ @Salihahncrl ayyy inşallah canım ya işte anne yüreği sürekli bir tedirginlik içinde oluyoruz 😒
zhdcck Beyzanur_ yok malesef bazen 2-3 gün hissedemeyebilirsiniz.. bazen o hareket etse de siz işlenirken hissetmeyebilirsiniz
Gulluuuuu Beyzanur_ genelde çok haraket etmezseniz hissediyorsunuz ayakta olunca uyuyorlar çoğunlukla çünkü şuan 26 haftalık oldum aşırı çok dönüyor 24’de hafif hafif vuruyordu