Masal12345 huysuz__ merhaba benim de 14+4 fotoğrafım var doktor bak size atsam anlar mısınız ınstagram’dan buradan atamıyor um
Masal12345 Bhrtnhn- benim 14+4 fotoğraf var ama doktor cinsiyeti söylemedi devlet hastanesi burada fotoğraf atmayı bilmiyorum Instagramdan resim atsam olurmu
Bhrtnhn- Masal12345 inanın hiç anlamıyorum ben 14 haftada öğrenmiştim ultrason fotoğraflarımızı benzettiğim için böyle bir fikirde bulundum ❤️
huysuz__ Masal12345 anasayfa da arama butonu var ya üstünde resim yükle var oraya girin, resmi yükleyip kopyalayın, yapıştır yapınca yüklersiniz buraya
buseseymen huysuz__ nub teorisi doğru sonuç veriyor mu acaba bende kendimce öyle tahmin yapmıştım ama emin olamadım
huysuz__ buseseymen açıyı yanlış hesaplamazsak evet %99 tutuyo . Avrupa da çoğu hekim bu teoriyi kullanıyormuş bizim tr drları yeni yeni öğreniyor çoğu çıkıntıyı pipi sanıyo😅
buseseymen huysuz__ 😂😂 evet bizde ilk gördüğümüzde erkek sanmıştık meğer bu haftalarda hepsinde o çıkıntı oluyormuş
huysuz__ Haticeakgul uzun çıkıntı pipi dicem arama yatay duruyo bence yüksek ihtimalle kız 🌸 ama emin değilim gönlünce olsun inşallah annesi
huysuz__ Lenaa1 çok kararsız kaldım sanki nubu dik duruyo %70 erkek diyim🥲emin değilim puslu bacak arası