Busus Akduygu detaylı ultrasyona girmediysen araştırmada girme özele gitme şansın varsa özele git bence ben gittim pişman oldum keşke özele özgür beye gitseydim
Aselim11 Esrashshshssh daha detaylıya girmedim ama muayene ücreti 900 tl. Ben diğer iki doğumumuda neonda yaptım o zamanda detaylı üst adı altında ekstra bir ödeme yapmamıştm
Dora22 Aselim11 merhaba sezeryan doğum ne kdr bilgnz varmı bende 2 doğumu orda yaptm şimdi 3ye araştırmaya gidiorm
Selinmoon Aselim11 detaylı ultrason için araştırma hastanesine yönlendirildim ben , size bir şey dedi mi doktorunuz ?
Fatmaslkunl Dora22 bende neonda özgür beye gidiyorum 33 haftalık olduk.ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak.eger oranın hastasiydaniz vip odayla.birlikte sezeryan 15.500 TL
Akduygu Busus sezeryan mı normal mi olacak doğum belli mi acaba kendi doktorumuz mu girer. Benim sezeryan
Selinmoon Busus neden öyle dediniz ben girdim araştırma hastanesinde . Bizim başka bir ufak sorun vardı rahat etmem amaçlı Özgür hoca Erzurum’da Metin İngeç diye bir doktora yönlendirdi. Çok şükür büyük bir şey değilmiş . 🙏
Akduygu Dora22 Merhaba araştırmada hangi doktora giriyorsunuz? Doğum şekliniz belli mi? Benim ilki neonda sezeryandı. Şimdi araştırmada Betül hanıma gidiyorum 31 haftalık.acaba kendi doktorumuz mu giriyor
lLavinia Selinmoon merhaba neon da akşam nöbetçi kadın doğum doktoru oluyor mu? Bir de özel olarak sadece neon hastanesi mi var? Bilginiz var mı?