Seymagrgn Aslishn Aslishn 14+6 canım. Zaman gecmıyor diyosun ama hıc anlamıcaksın nasıl gectıgını. Bende oyle oldum.
Seymagrgn Aslishn iyi oldugunu görünce zaten o durumlar gecıyor. Gönül isterki evde ultrasonla gezeyim ama malesef😂
Aslishn Seymagrgn yaa masallah sen buyutmussun😍 rabbim saglikla kucagina almani nasip etsn canim 😘 ultroson olayini arada bir bende dusunuyorm🤣
Gizem_miros Aslishn korkma canım bende normalde 6+4 günlüğüm geç dollenme olmuş ultrasyonda 5+2 gunluk çıkmisim 2 hafta sonra gidecem hiç korkma görürsün ben oğlumda da aynısını yaşadım geç dollenme olmuştu çok şükür kollarımda şuan 😀
Aslishn Gizem_miros bu bebisler icin cok ugrasinca insan korkuyo bisey olucak diye cok bekledm minigimi korkuyorm yine bi olumsuzluk cikar diye endise etmekten mutlulugumu bile yasayamadm inan😣 insallah gorurum kalp atisini canim ya. Hayirli olsn seninde 😍
gamzebella Aslishn aslıcım içini ferah tut sat tarihini baz al ona göre hesap yap birazda sabret 😊 ben öğrendiğimde 4 haftaydı 5 haftada kese gözüktü 7 haftada minicik kalp atısını gördüm ama sesli dinlemedim sesli halini 1 ay sonra dinledim o da çok az 😘
Aslishn gamzebella stres yapmamaya calisiyorm canim bebegi bile gorsem rahatlicam zaten 😊 tesekkur ederm insallah bende gorurum kalp atisini🙏🏻