Nergislyssa Kızlar 29+2 günlük hamileyim , bebeğim bazen çok hareketli oluyor bazen de hiç oynamıyor gibi yani oynuyor ama bi gün önceki gibi değil bide yorulduğum günler hareket etmiyor belirli bi süre normal mi ?
Boncukk123 Nergislyssa yorgunlukta oluyor canım evet ama dinlen şekerin yoksa tatlı bseyler ye soluna uzan bekle hiç hareketsiz olmamalı haftana göre günlük düzeni olmanı hatta uyuduğu ve uyandığı saatleri bilmelisin 🌸
Nergislyssa Demirhan23 dün ve sabah öğlene kadar çok hareketliydi bi makine çektim evleri uyudu heralde 🥺
[silindi] Nergislyssa benimde kız 29+4 teyim bende genelde uyuyorlar 🥹❤️ endişelenme ara sıra kıpırdıyor zaten şimdi daha çok gelişim dönemindeler❣️
Boncukk123 Nergislyssa tabii ki canım her günü bir olmaz ama gecesi gündüzü var artık onun da ☺️ bende 29+5 im 25 e kadar böyle degıldı hareketleri doktor da zaten 26 dan sonra düzenli takip et dedi ☺️🌸
Gamzeekizyildirim1 Boncukk123 ben 21+3 günlük hamileyim bebeklerinin harekelerini 16 haftadan beri hissediyorum çoqu anne imkansız dedi ama ben hissediyordum ikizlere hamileyim oğlan abartısız at kosturuyo ama kızım öyle deqil çok kibar ve hep uyuyor heralde ilk defa kızın buqün çok hareketliydi oglanla kızın arasında daqlar kadar fark var😅🤣
Nergislyssa Boncukk123 Boncukk123 geceleri hiç uyandırmıyor beni valla ama sabah kahvaltıdan sonra başlıyor bi 🤣 yorulunca ama işte hareket etmiyor ya deliriyorum korkudan 🥺🥺
Meyranas Nergislyssa ilk gebeliğim erkekti eşime sarıldığım an tekmelemeye başlardı doğdu yine gece gelir eşimi tekmeler şuan kıza hamileyim 19.haftadaym daha ses seda yok bakalm
Meyranas Nergislyssa eşimle temas ettirmezdi hala öyle şuanki karnımdaki bebe nasıl olcak bklm mesela şuan 2 yaşında oğlum gece uykusuna yatırdığım an bizimde yatmamız gerek eşimle hani çay keyfi yapım diyorum anında kalkıyor hissediyormu ne mecbur onla birlikte yatıyoruz
Serendipity16 Nergislyssa bende 29+2’yim 3 gündür falan benimde çok az hareket ediyor geçen hafta çok hareketliydi mesela hareketlerini aşağıda hissediyorum bi de eskisi gibi güçlü yapmıyor
Nergislyssa Serendipity16 bazı çocukların yeri hızlı daralıyorum kuzum ondan olabilir kaç gram seninki ?