fundatlas MihriSare Çin takvimine, Rus takvimine, kan değişimine göre hep erkek gösteriyordu ve evet oğlum olacak tesadüf mü bilemem artık 😂
MihriSare fundatlas benim kızımda erkek gösteriyordu kız oldu şmdi bunda kız gösteriyor bakalım ne olacak😃
merve_alan04 MihriSare evet yüzük testi Çin takvimi nub teorisi hepsi tuttu bende inançdan demiş cnm ama hani bunlar biz annelerin merakı yani bende nasıl oldu bılmıyom hepsinde kız çıktı
MihriSare merve_alan04 benm kızımda erkek çıktı hepsi yüzük çin rus ne denediysem göbeğim bile sivriydi erkek dedik doğana kdar 🤣 ama kız doğdu. Şmdi hamileyim ne denediysek kız görünüyor ama bitek nuba göre erkek 😃
merve_alan04 MihriSare bende hepsinde kız çıktığı gibi ultrasonda da kız çıktı 🤗😆3 oğlum var. Bazen düşünmüyor değilim doğunca görene kadar ümitlenmeyim diye 🤣
Gizem9688 Valla hicbir hurafe tutmadi. Tüm belirtiler, cin takvimleri bilmem neler her seye göre kızdı. Oglum oluyor %100
Almiramm06 gokcegn21 kız🥰 birde ikili testte beta hcg 50 altındaysa erkek 50 üstü ise kız bende oda tuttu
perihankrkya MihriSare oglumda tuttu cin takvimi bakalim bunda bilmiyorum cin ve rus da kiz gösteriyor 😂 nasip bakalım bekleyecegikk
gokcegn21 Almiramm06 ben kan tahlili vermedim hiç canm. Direk kalp atışı falan duydum doktor istemedi hiç. İkili test yapmadım bakacağız Canm hayırlısı. Ben erkek hissediyorum Rus ve kan yenileme erkek çıkıyor çin kız dedi bakım hangisi doğru çıkacak 🙃🙃
MihriSare Ebrarabla_06 valla senin tahminlerin tutuyor maşallah okuduklarıma göre sağlıklı olsunlar da kızı erkeği yok ama öğrenir öğrenmez ilk sana yazacağım 🥰♥️🙏🏻
Ebrarabla_06 MihriSare inşallah canım benim 🤲🥰 merakla bekliyorum seni 😍 Evet canım benim çok şükür tutuyor