Krbksrf Bende aksamdan kuru kaysiyi suya isliyorum sabah ac karna suyu iciyorum kaysiya iciyorum bana iyi geldi .
Ebrom Canım ben sabahları aç karnına 1 büyük bardak suyla beraber ayva yiyorum. Ayva içinde bulunan liflerden dolayı kabızlık için faydalı tabi hamilelikte de faydalı. Yutmakta çok zorlanırsan da çok az limon sıkıp yiyebilirsin.
Nursen21 [bilinmeyen] Canım herkesin farklı durumu bende çok dikkatli olmaya çalışıyorum ılık su içiyorum sıcağa yakın buğday ekmeği tüketiyorum ve yoğurt tabiki Ama sen kendinde nasıl düzelirsin bilemem
mercimek1994 [bilinmeyen] duphalac var artık çözüm ki bazen o bile çözüm olmadı lavman verdi doktorum
Omma Ben hamilelikten once de genel olarak kabizlik cekiyordum kayisi falan o zaman da ayda etmezdi.bitki cayi sigara vs tuvalete cikiyordum. Simdi sigarayi da birakinca kabizlik ve siskinlik cok rahatsiz etmeye basladi.Tuvalete cikamiyorum tartida da 8+0 hafta olmama ragmen 2 3 kilo fazla cikiyorum😥 hamilelikte de kayisi denedim ama hic fayda etmiyor. duzenli Kefir icmeye karar verdim kefir probiyotik icerdiginden sindirimi hizlandiriyor. Oncedn de faydasini gormustum.
Krbksrf [bilinmeyen] bende 13 haftalik hamileyim 10 haftalikken ictim 2 kere bana iyi geldi sonra sknti yasamadim ben
Rukiyecndr Benim sana Öner’imde süt mısır ben de çekiyorum kabızlık durumu kayısı koşafıda az işe yapıyor ama ne zaman Pazar’dan alıp kaynatıp yesem süt mısırı mutlaka işe yarıyor bir dene derim💕