Ogretmen_17 Kızlar bebeğimde 26. Haftada hafif ventrikülomegali çıktı 11.3 mm. Daha sonra bu değer 30.haftamızda normale döndü çok sevindik. 7 mm düştü. Şimdi 35+4 olduk bugün yeniden değer yükselmiş 11.8 olmuş. 😔 benzer bir durum yaşayan var mı çok çok kötüyüm
Hndnyldz Ogretmen_17 Mrb canım aynı durum bende de var şuan 😢sen doğum yaptın mı inşallah bir sıkıntı çıkmamıştr🙏
Anneolacak Cok buyuk gecmis olsun insallah bir an once duzelir. Bilgim yok ama postunuz yukarda kalsin. Bu arada perinatolog mu bakiyor kendi doktorunuz mu soyledi?
Melegimgeliyor 26. Haftamda 9 mm ölçülmüştü 29 da tekrar gittik perinatolog baktı bi değişiklik yok demişti şuan 30 haftalığım doktorum artık ilerleme olmaz demişti şimdi tekrar korkmaya başladım
Servet Ogretmen_17 ameliyat var mı benim bebegim e de sant taktılar doğar doğmaz şimdi 5 yaşında onu ven çektim rabbim kimsenin başına vermesin :(
Servet Ogretmen_17 5 yaşında 30 ameliya geçirdi herhalde mahsatim seni korkutmak değil 3 aya bi 4 aya bi bu sant dedikleri nalet şey kapanıyor ameliyat o santi yeniliyorlar ayretende fizik tedavi alıyor o sant sol tarafına vurdu