Ummu__Meryem 8mart esimin dogum gununde gecen sene hamilelik 8haftalik kurtaj oldum baya zamandir youtobede izlediyim dr vardi ona randevu aldim 1000tlye bakiyor bat 11 ama test yaptim negativ yarin saat 11de randevum dua edin bana dr guzel seyler soylesin🥹
Ummu__Meryem Ummu__Meryem artik denemediyim kur kalmadi hayit macunu,sogan,havuc,sut maydanoz,2ay ov.testi 2gun once esime iste bu ayda ov.testi yapalim dedim dediki ona verecegimize parayi dra gidelim adam hakli
Merve-metin Ummu__Meryem git tabi canım yumurtalıklarına baksın hormonlarına baktır sorun ne çözsünler öyle macunla uğraşma boşuna bende kaç ay denedim olmadı aralıkta gittim hormonlarda tembellik var dedi ilaç tedavisi görüyorum mayısa kadar olmazsa mayısta daha detaylı tedavi başlayacaklar baştan önlem almak gerekiyor
Ummu__Meryem Merve-metin evet oyle kurtajdan sonra kac kere gittik dr folik asit verdi gonderdi drr degistirdim bakalim
Merve-metin Ummu__Meryem dr değiştir gerekirse adetin 2.veya 3.günü git tüm hormonlarına detaylı baktır canım