Ceroklns Bugün kontrolüm vardı 3300 çıktı kilosu, doktor çok önde olduğunu söyledi kafasıda biraz büyükmüş sanırım gebelik şekerimde yok. Sizce de çok önden mi gidiyor? Normal doğum düşünüyordum..
Gamzenakit Ceroklns canım ultrasyonda kesin bir kilo diyemiyorlar sadece tahmini bana doktorum öyle dedi gerçek kilosunu doğunca görcez dedi
Asel53 Ceroklns bana da doktorum hep önde gidiyor 2 hafta diyordu 34 haftalıkken 3 kg idi 38 haftalıkken doğum yaptım 3200 gram doğdu bebeğim ,, ölçüler doğru çıkmıyor
Ceroklns mavikalpvemavikalp inşallah sağlıkla doğarlar artık bekleyip görmekten başka şansımız yok heralde ☺️
Ceroklns Asel53 Doğru, ben sadece kilosu fazla diyip sezaryen demelerinden çekindim açıkçası.. sağlıkla büyütün evladınızı 🩷
Ceroklns Anneadayiii__ bende şaşırdım bi önceki kontrolden bu yana 800 gram fark olunca 1 haftada.. bakalım haftaya tekrar dikkat ederim 🙈🌹
sedanur4004 Ceroklns iri bir bebektir canım benim oğlumda o haftalarda 3500 falandı sanırım 38+4 te 4kg doğdu
Busramom07 Ceroklns benim 33.haftda 3050 dedi 36+2 ile uyumlu erken doğum olur dedi 37 haftaya giricez tık yok 🥹