PapatyaAaAaaa Düşükle sonuçlanan iki hamileliğimden sonra aşılama yapmaya karar verdik kızlar 13 gün sonra adetimin 3. Günü başlıyoruz Allahın izniyle 🙏 süreç nasıl ilerleyecek bilgisi olanlar bilgilendirebilirmisiniz ilk aşılamada tutan varmı
Merve_ceyhan0803 PapatyaAaAaaa benm ilk aşılamamda tuttu ondan önce bir kayıbım var doğal yolla olmadı 1 buçuk yıl aşılama yapmaya karar verdik adetin 4. Günü klomene başladım sabah akşam 5 gün boyunca içtim bitikten sonra 2 gün ara verip kontrole gidiyosun yumurtalıklarına bakılıyor büyüyüp büyümedğine benm 1 hafta geç büyüdü ama normal şartlarda adetin 15. Günü yumurta büyümüş oluyor benm bir yumurtam büyüdü 17 mm çatlatma iğnesi yapıldı 36. Saatte de aşılama yapıldı aşılamadan 15. Gün pozitif gördüm
buse7272722 Merve_ceyhan0803 benimde haftaya carsamba asilama 12. günüm test yapicam insallah pozitif sonuc alirim🥺 belirtilerin varmiydi peki?
Merve_ceyhan0803 buse7272722 ilk bir hafta göğüs ağrısı hafif ama bastırınca canm yanıyordu onun dışında bişey yoktu tam 15. Gün kasık ağrım oldu ara ara şiddetliy ağrım oluyordu ordan anladım ben çünkü adet öncesi kasık ağrım hiç olmazdı
Merve_ceyhan0803 PapatyaAaAaaa amin inşallah Ankara etlik Zübeyde hanım kadın doğum araştırma hastanesi
Goncatosko Merve_ceyhan0803 benimde solda bir tane 20 mm bir de 13 vardı aşılamadan önce kontrol etmedi büyük ihtimal küçük olan büyümemiştir. Ama kısmet bir tane ile de oluyor kısmet olacaksa
buse7272722 Merve_ceyhan0803 hmm anladim canim benimde ilk hafta gögüs agrim var bastirinca ayni sendeki gibi canim aciyo ve affedersin gaz cok var son 2 gündür 2 gün sonra test yapicam
buse7272722 Merve_ceyhan0803 catlatma ignesinin etkisi gittimi diye yaptim 2 gün önce test negativ cikti bakalm 10. gün yapicam test
Goncatosko Merve_ceyhan0803 ben de aynı hastanede oldum ilk aşılama bugün iğnenin 11 aşılamanın 9. Günü inşallah bize de kısmet olur ♥️
pnarpnar35 Goncatosko ay seninle yumurtalarimizin yeri boyutları da aynıymış ya benim de soldaydi arkadan gelen 13 luk vardı 20 lik haricinde 🤭🤗
Merve_ceyhan0803 Goncatosko aynen öyle sana tavsiyem o kadına git değeri Elif yani kendi bile bakmıyor ama sarışın kadın kimsenin eline bırakmıyor herşeyi tek tek kendi kontrol ediyor
Merve_ceyhan0803 Goncatosko benm herşeyimle o sarılın doktor ilgilendi elif hoca her muane de asistanına baktırıyor kendisini bulmak bile pek mümkün olmuyor kime denk gelirsen o bakıyor ama sarışın öyle değil bütün hastalarını bekletiyor kendi dışında kimse bakmıyor