Sedanur_23 Kızlar belirtileriniz nelerdi 1 haftadır kasık bel ağrılarım var göğsümden de 2 gündür süt gelmeye başladı acaba ne zaman gelir oğlum sabırsızım artık gecikmesin gelsin istiyorum 😩😩😩🤲🏻🤲🏻❤️
Ftmhsyn92 Sedanur_23 doğuma 3 hafta kala 1 cm açıklıkla gezdim , ara ara yerimden hoplatan 2 saniyelik kasığıma sancı giriyordu, 3 hafta sonunda suyum geldi , kendi sancım gelmedi. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inş
MerakliKedicik 4 yıl önce… 37+1 di oğlum . O gün akşam 19.00 da kontrolüm vardı normal doğuma müsait mi diye çatı kontrolü olucaktım. Doktora gitmeden evde pilates yaptım özellikle çatı bölgesi hareketleri oğlumla konuştum bu sırada. Annecim artık doğalım mı ben biraz yoruldum (pandemi dönemi stresi ) bak yarın ayın 17 si babanın da doğum günü 17 . Hadi her şeyin hazır gel kollarımıza vs vs tatlı tatlı konuştum. Akşam doktora giderken eşime doğum çantasını al ne olur ne olmaz dedim oda yok bee daha çok var ya gerek yok dedi. Sonra kontrole gittik yattım doktor kontrole başladı. 4 cm açıklığın var yolda doğuracakmışssın az daha vs diye şakalaştı. Benim sancım ağrım vs yoktu ama doktor ağrı eşiğin yüksek dedi. Neyse akşam yatış verildi suni sancı vs derken sabah 10.00 da oğlum doğdu. Çok şükür yanımda mışıl mışıl uyuyor. Rabbim sizlere de nasip etsin.