babymom99 DidemUmut sizin adınıza çok sevindim 🙏🏻🙏🏻 Gerçekten yumurtlama testleri insanı çok strese sokuyor bende bir daha yapmamayı düşünüyorum. Bu ay incir havuç kürünü uygulamak istiyorum bakalım
SakinaG Bbk88 normalda demesi lazim, belki aceleniz yok diye zamana birakiyor, ama hizli sonuc istiyorsaniz soyleyin yumurta takibi yapalim diye. Degerleri hatirlamiyorum artik😓
Bbk88 SakinaG beni kontrol etti kimyasal gebeligim de var birntane bana dedi sadece verdiğim olaclarinkullan çok kolaynsekilde kalırsın hamile dedi yumurta takibi falan demedi kendi kendime kalacağımı düşünüyor demek
babymom99 orkidemm_ çok üzülüyor insan ben çok şaşırdım yumurtlama olduğunu sanıyordum ama olmuyormuş:(
Bbk88 babymom99 tek tarafınızda var awantaj bu benim gibi yani doktora gidip yumurta takibi yaptırmayı düşündünüz mu
Patito__ babymom99 merhaba cnm İlk once bir dr a iki uc ay yumurta takibi yaptirin yumurtlamada sorun yoksa ovulasyonla devam etmenizi oneririm cunku yumurtlama oluyormu guzelce catliyormu catladiktdan sonra sivisini salgiliyormu rahim guzel kalinlasiyormu. Bunlara baktirmak lazım Ve pcosta vitmnler veriliyor yumrta sagligi icin ayni zamanda problem varsa yumurta gelistirici ilaclar veriliyor