Irem19 Merhaba annelerim son reglime göre 5+6 haftayım ama ultrason da 4+5 bu gün karından baktı normal idir?
Gizemnur_ Irem19 bende de normalde 8+6 olması gerekiyor dün doktor 7+3 olduğunu söyledi geri uygulamadan tarih değiştirdim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Kubraakgn0 Irem19 Bende bugün gittim son adet tarihine göre 6+3 ama bugün 5+5 çıktı doktor normal dedi haftayada nasipse kalp atışını duymaya gidicez inşallah ☺️
perihankrkya Irem19 benimde sali gunu gittigimde ultrasonda 6+1 di cnm. adetime gore ise 7+2di korkulacak bisey yok yani 😇
Kelebegimmm evet gec dollenme olunca oyle oluyor.2 hafta sonra bakilacak buyuk ihtimalle.simdiki sonuclara gore ust uste duserse sorun yok demek.mesela simdi 4 hafta. 2 hafta sonra 6 hafta olursa sorun yok
Irem19 Kelebegimmm yok iyi gidiyor geçen hafta gittiğimde 4+0 dı 5 gün sonra 4+5 olmuş bende bir merak ettim normal mi diyr teşekkür ederim 🙏
Tatar59 Çok normal. USG de görünen değer sürekli değişiyor. Doktor değiştirmediği sürece sen hep adet tarihine göre hesap yapacaksın.
Irem19 Gizemnur_ demekki olabiliyormuş teşekkür ederim inşallah sağlıcakla bu gebeliğimizi tamamlarız🙏
Irem19 Momcrn aslında 2. Hamileliğim ama ilkinde böyle olmamıştı haftası tam tutuyordu 2.cide böyle olunca biraz tedirgin oldum
Kubraakgn0 Irem19 İnşallah bakalım doktorum duyarız büyük ihtimalle nasipse dedi ama bakalım sağlıklıdır inşallah ☺️
perihankrkya Irem19 benimde ilkinde hic boyle olmamisti cnm hatta yerlesme kanamasi bile olmamıştı bu gebeligimde oldu her gebelik ayni olmuyor iste saglikli olsunlar da gerisi muhim degil bence 🥰
Momcrn Irem19 olma canım içini rahat tut benimde 2. İlkindede böyleydi ben adet tarihine göre hesapladığımda 7haftalıktım ama ultrasonda 6tı çıkmıştı geç döllenme demişti doktor şimdi 22haftalık olduk bile haftasını yakaladı
Irem19 perihankrkya gerçekten öyleymiş ilk kez hamilelik yaşıyormuşsun gibi acemilik çekiyorum çünkü ilki dümdüz uyumlu gitmişti bu hamilelik biraz tedirgin başladı
Mzzz Seninki yine iyi benim son adet tarihine göre 8 hafta olması gerekirken 4 haftalikti 6 gün sonra gittim 5 haftalık olmuş ilerliyor ama 4 hafta geriden geliyor doktor geç döllenme dedi zaten adetlerimde bı tuhafti normal karşıladım
Esraduman Mzzz benimde sizinki gibi. 2 ayda bir adet oluyordum o yüzden yumurtlamamda geç oluyordu doğal olarak. Yumurtlama geç olunca hafta da ona göre ayarlanıyo tabi
Irem19 Mzzz demekki ilerleyiş önemli hafta uyumu çokta önemli değil iyi ilerliyorsa sıkıntı yok inşallah sağ salim sağlıçakla alırız kucağımıza🙏