Nurrr0006 Kızlar bildiğiniz uygun fiyatlı hediyelik yapan sayfalar var mı gazoz açacağı şeklinde bisey istiyorum ama buzdolabı süsü de olur siz yaptırdınız mı ilk hamileliğim hevesim var biraz da uygun olsun istiyorum 😇
Zeze03 Nurrr0006 şimdi geldi kargom gayet kaliteli nehir davetiyeleri sayfasından yaptırdım fiyatida gayet uygun bir bakın derim
Tugcev Nurrr0006 Instagram’da sekercisokagi var. Bir kaç kez ordan başkaları için hediye olsun diye yaptırmıştım. İsimli büyük soda açacakları ve çikolatalar. Bakabilirsiniz
Mervepera Nurrr0006 canım instagramda onuratasarlat diye sayfa var kızıma balonlu resimli yaptırdım ordan 20 tanesi 150 falandı bi oraya bak
Deletedmom_72 Zeze03 bize fikir amaçlı atar mısınız ilk oğlumda açıcak yaptım bunda da cinsiyet belli olmadı düşünüyorum daha zamanımızda var
Nurrr0006 Deletedmom_72 en uygun bu dedi fakat kargo parası 70 80 TL diyor kargosu fazla onun dışında güzel görünüyor ürünleri falan
Deletedmom_72 Zeze03 çok güzel olmuş bende aynısını oğluma yaptırmıştım Adıyla yaşasın prenses sağlıkla gelsin inşallah
Zeze03 Deletedmom_72 teşekkür ederim amin inşallah 🥰 sizde dağ saglim alın inşallah bebeğinizi kucağınıza 🥰
Nurrr0006 Ezgi12348 nehir davetiyeleri var o uygun dedi 9 buçuktan veriyor kargo da 20 TL galiba oraya yaptircam