idolice Merhaba Güzel Anne Adayları Benim Bulantı, Yorgunluk, İştahsızlık, Yoğun Göğüs Ağrısı Vs. Gibi Belirtilerim 9. Haftada Çok Azaldı 🤷♀️ Normalde 11. Haftada Biter Diye Bildiğimden Korkup Hemen Doktora Koştum Çok Şükür Bu Bebeğim Yaşıyodu (Önce Rabbim Sonra Clexane İğne Ve Coraspin Sayesinde Sanırım) Daha Önce Bu Şekilde 2 Bebeğimi Kaybetmiştim 😞 Yarın 10. Haftama Gircem Ve Şuan Belirtiler Tamamiyle Bitti Diyebilirim Nerdeyse... Bu Normal Mi Aranızda Benzer Durumu Bu Haftalarda Yaşayan Oldu Mu❓
Zeynpatak idolice benim de tam 14 te biti canim o kisiden kisiye degisir takilma bebegin saglikliysa sorun yok sukur
idolice skrsln İşte genelde 11’de biter benim 9’da hafifledi 10’da bitti bi anormallik var mıdır acaba diyorum 🤔
idolice Zeynpatak Haklısın canım 2 olumsuz deneyim yaşayınca insan minnicik şeylere bile sarabiliyo ☺️ Allahım heppimiz için hayırla Ve sağlıkla sona erdirsin bu güzel dönemi inşşallah 🙏✨🙏
Hanife_ Bence değişir ben 12. haftaya kadar çok rahattım 12. haftada bütün bulantılarım kusmalarım başladı bi iki ay sürdü endişelenmeyin bende hareketleri hissedene kadar hamileliği kendime zehir etmiştim neden hissetmiyorum diye evhamlıyız ben de hala clexane kullanıyorum bişe olmaz hayırlısıyla bebeklerimize
idolice Hanife_ İnşşallah canım 🙏 Hareketlerini hissedecek haftaya gelenler de 1 gün hareket etmese evhamlanıyolarmış ☺️ Sanırım 40 hafta çekeceğimiz var napalım Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin de inşşallah hepimize 🙏
Zeynpatak idolice guzel dusunelim guzel olsun insallah . Allah saglikla kucagina almak nasip etsin bebisini 😊😊
Ayazayaz 15. Haftada sadece uyku hakkıma ağırlığım gitti 16. Hafta bulantılar devam sağlıkla kucağımaza alalım da çekeriz inşallah 🙏
idolice Ayazayaz Herkesin bi değişik demek ki canım ☺️ Amin sağlıkla alalım kucağımıza inşşallaaaaah 🙏
Esra3890 Bende 9. Haftamdayım 8. Haftada bitti bütün belirtilerim bende hemen doktora koştum :) bi sorun oldu sandım korktum gayet iyi çok şükür rahat bi gebelik geçirceksin demekki dedi doktorum