Tonton07 38+0 dayız. Karnim basketbol topu gibi şiş ve semsert. Bugün doktora gittim. Kanama lekelenme olabilir 1-2 güne. Benim için bu sertleşme dogum belirtisi demek sanırım.
irmnayk2 34+6 dayiz 34un başından beri sertleşme var bende de. Dün doktor kontrolünde söyledim normal dedi doktorum. Siz yine de doktorunuza danışın. Bende bebek baş aşağı dönmüş poposunu karnima dayiyor diye düşünüyorum nedense 😂
mavikalpvemavikalp irmnayk2 aynı günüz ve benimkide aynı pozisyonda aynı hareketleri yapıyor heralde geriniyor poposuda karnımdan çıkcak gibi😅😅😅
irmnayk2 mavikalpvemavikalp sağlıkla bir an önce zamanında kucağımıza alalım artık valla sanki zorlastı baya. Sizde de bacak arası ağrısı oluyor mu acaba bide ödem tutmaya başladıniz mı 🥲 su an en büyük problemlerim bunlar
mavikalpvemavikalp irmnayk2 ödemim yok çok şükür ama çok yatınca bacak aram ağrıyor hep egzersiz yapmaya çalışıyorum ya geceler zaten zulüm geceler haram oldu😅 gündüz uykum geliyor uyumiyim diyorum gece uyuyim gecede uyuyamıyorum uykusuz mal gibi dolaşıyoz bakalım🙃🙃 birde ben aksak gebe yürüyüşüne başladım Bu arada sizin bebiş kaç kilo?
irmnayk2 mavikalpvemavikalp bende merdiven inip çıkıyorum. 2600 dedi doktor Perşembe gitmistim hastaneye. Bakalım doğuma kadar ne kadar olcaz