Nazmiyenur_ Kızlar 9 haftalık hamileyim diş ağrısı çekiyorum kadın doğum doktorum augmentin bıd 1000mg kullanmamı önerdi ilk aylar ya korkuyorum biraz kullanan varmı aranızda bebege Bi zararı olurmu
Hamisbayan Nazmiyenur_ hem yerleşme haftandasın hemde mg yüksek bir antibiyotik ben 27 de olduğum halde 750 mg kullandım enfeksiyon için haftam 12-13 deykende enfeksiyonum vardı ama doktor o haftalarda toz ilaç önermişti antibiyotik kulşandırtmadı canım kekik kaynat hafif ılıdıktan sonra ağzında beklet çalkala tükür hergün 2-3 defa yap çok rahatlatır
Ceviz6550 Nazmiyenur_ doktoruna güvenmiyor musun burda herkes bir şekilde antibiyotik kullanmıştır doktor önerisiyle bende kullandım herhangi birşey olmadı doktor riskli olsa vermezdi zaten
-Themother- Nazmiyenur_ ben de 9 haftalık gebeyken şiddetli sinüzit oldum. Drum aynı antibioticten yazdı. Ben de korktum çekindim ama dr iltihabın bebeğe antibiyoticten daha çok zararı olacağını söyledi. 10 gün kullandım geçti. Hiçbir sıkıntımız yok şu an 21 aylık ve çok sağlıklı bin şükür 🤲🏻
Evhamlikurabiyeanne Augmentin degil de aksef kullandim 15.haftamda bir sorun olmadı doktorlar uygun ilac veriyorlar zaten b grubu ilactir muhtemelen
Nazmiyenur_ Evhamlikurabiyeanne içimde şüphe var acaba kullansam mi kullanmasammı kullanmasam diş ağrısı mahvediyor kullansam korkuyorum bilemedim ya
Seyma-10 Nazmiyenur_ ne demek için rahat olsun daha yeni bitirdim bende 19 haftalık oldum bu ikinci kutum
Zehraaunall Augmentin artik hamilelerde kullanılmıyor diye biliyorum genelde aksef kullanıyorlar ama yinede doktorun önermiş bilemedim istersen başka bir hekimden daha bilgi al için rahat olsun geçmiş olsun bu arada 💐😊
Nazmiyenur_ Hamisbayan inan napcamı bilmiyorum çoğu kişi de diş için kullanmış bilemedim ki diş daha beter durumda napcam Allah bilir
Nazmiyenur_ -Themother- çok teşekkür ederim rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah bebise maşallah
Ozlem1993 Nazmiyenur_ ben kullandım hemde 2 sefer 6 hafatlık kullandım sonra 12 haftalık dişim cekildi sonra cekimden sonra tekrar kullandım ben bu sürede nar suyu içtim her gün sizde tüketin