Myhoney Hasreterel 26+1 im bnde.yatak odası arabası tamam kıyafetleride tamam.çok kıyafet almadım zaten.11 tabe pijama takımı yeni doğan,7 tanede tulum aldım.yani ilk 3 ay cıkar diye düşünüorum.biberon, müslin kremleri falan eksik
Umutlu2272 25+6 yım sadece 2 takım yenidoğan ve 2 takım zıbın aldım 🙈 beşik ve bebek arabasını daha önce alıp kenara koyduk ama daha kıyafetlere pek girişemedim
Hasreterel BBusraa benimde ikinci ama malum kıs ayı oldu ıcın agırlasınca çıkamayıya bılıyo ınsan alısverise ondan
Bo25 Hasreterel geçen ay aldım ben zbn biberon tulum falan filan baya ..büyük eşyalar dede aneanne babanne falan alicak..onlara aldırmıyorum..tekstil ürünü ben alıyorum..ayryegen zaten yine gelicek annem bohça yapicam kyafet dolu olcak galibaaa..birşey sorucamm...kaçıncı haftada hissettin hareketlerini
Hasreterel Bo25 ben 20haftada canım benımkı bıde ıkıncı gebelık ıkıncı gebelıkte erken hareketlenme olabılıyo
Tontisannecik 26+2 her şeyini aldım. Sadece benim eksiklerim var göğüs pompası pijama bir de çanta alacam hastane için lohusa pedi bu kadar kalan ihtiyaç
Bo25 Hasreterel ben hissetmiyorum 22. Haftaya giricem valla dokorada gttm bseyini yok gayet iyiyiz ikimzde
Hasreterel Bo25 canım ılk gebelıyın galıba bende ılk hamılelıyımde gec fark ettım hareket ettını 6yada 7aylık falan hıs ettım