Aysnrinci Arkadaşlar 36 haftalık doğum yaptım. Bebeğim haftasina göre de küçük doğdu. Emmek istiyor fakat göğüs ucum çok geniş olduğu için tutamiyor. Bunu yaşayan var mı nasıl bir cozum buldunuz alıştı mi bebekleriniz
_ruyaninannesi_ Aysnrinci alışır o sen vermeye çalış tutamazsa ağzına damlat memeyi aradığında hafif ağzını aç göğüs ucunu yerleştir elinle çocuğu sıkı sar kafası dirsegine yerleşir sekilde yardımcı ol tutar inşallah
Escag Aysnrinci benim ilk kızım da 36 da doğmuştu ememiyordu gogus ucu aldim sonra emmeye başladı güçlensin diye emzik de verdik çok şükür 2 yaşına kadar emdi
Ylzknn Aysnrinci benimki de tutamıyordu bir saat tutturmaya uğraşıyorduk.Bebek deneye deneye öğreniyor. Sakın pes etme . İlk denemelerde normal tutamaması
isilaybestee Aysnrinci benimde oldu sağ mememi tutamıyordu ebe elektrikli pompalardan önerdi onunla çekince bi süre sonra göğüs ucum çıktı şuan rahat emiyor o şekilde deneyebilirsiniz
Aysnrinci İnsallah alisir emmeye çalışıyor ama kayıyor ağzından o kadar minik ki ağzı korkuyorum bırakacak diye damlatiyorum sürekli ağzına almaya çalışıyor oda
Aysnrinci Minigiim-vebenn52 Escag ya öyle mi bende deneyeyim o zman. Peki hep silikon uçla mi emzirdiniz yoksa alıştı mi daha sonra memeye
Minigiim-vebenn52 Aysnrinci bu konu hakkında bilgim yok canım Ama şeyi denedin mi göğüs ucunu elle sağım yap ya da pompayla o zaman inceliyo ucu öyle tuttur hemen bunu denedin mi
Aysnrinci Minigiim-vebenn52 yoğun bakimda iki gubdur emzirmeye gittim iki kere denedim henüz yani. Elle sıkıştırıp tuturmayi denedik ama pek olmadı. Diğer seçeneğinde deneyecegim sağolun