eceyc314 Haftada lekelenmem olmuştu. O hafta bir kaç kez ananas yemiştim. Onun etkisi olmuşmudur bilmiyorum.
Merve1907 Haftadayım ananası çok severim her markete çıktığımda alıp yiyorum şükür bir sıkıntı yaşamadım doktorunada sorabilirsin zararlı değil
Gizemmisler Ananas doğum zamanı yeniyor rahimin açılmasını sağlıyor diye bu haftada yemeyin kesinlikle 36. Haftada yedim sancılarım baslamisti
Boncukk123 Lavin___ son haftalar öneriliyor rahmin açılmasını kolaylaştırıyor ananas yememelisin canım tehlikeli
Lavin___ Araştırdım internette de böyle yazıyor dedim kadın beni azarladı 6 yıl eğitim aldım internete sorulacak bir şey değil istediğiniz hekime danışabilirsiniz diyo😂 değişik gerçekten bir de azar işitiyoruz bebeğimizi düşündüğümüz için. Yemiyeceğim yazmıyorum dedi zaten geri. Teşekkür ederimm cevaplarınız için
Hemsire2727 Lavin___ 1 2 dilim yemekle bişey olmuyor 🙏 fazlası zarar tabi ki bende tükettim bı sorun olmadı
tugbaturkballi Daha bugün canım çekti, marketten aldım korka korka, 1 dilim yemekten sorun olmaz yazıyordu internette yedim ben de 😕 15.haftadayım
elmaelmaelma 2-3 dilim yemekle sorun olmaz. Her gün 1 bütün ananas yemeyeceğiniz sürece düşük tehlikesi yaratmaz.