Kubra001111 Kızlar regl son 2 gün ne adet ne de gebelik belirtisi yok bu duyguyu ne zaman yaşarım acaba Allah’ım
hera-daisy Kubra001111 benimde ayni bat 11 belirtim yok .regl agrilarim olmadan 1 saat once baslar zaten .ama hic birsey yok suan test yaptim prodoctor negatif cikti Regl gunumu beklicem 😬
esmaerdemir Kubra001111 bende de hiç belirti yoktu hatta adet günüme bir gün kala elimde fazladan test vardı canım sıkıldı bi yapayım dedim anında çift çizgi oldu şok olmuştum hiç beklemiyordum
FundaMustafa Kubra001111 benim de bat 2 -3 falan 8 kala yaptım bişey çıkmadı son bi testim kaldı onu da yarın denemeyi düşünüyorum bakalım daha hiç umudum yok ama inan ki ama şu sıralar özellikle bu ay aşırı aşırı uyuyorum ilk çocuğumda bunu yaşadığım gün hamileyim hissi gelmişti test yaptığımda çıkmıştı
Deletedmom_298 İlla belirti olcak diye bişey yok ki, gönlünü ferah tut🫶🏻çoğu insan hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğreniyor.. Belirtilere bakcak olsak ben her ay hamileyim😅
hera-daisy Kan vermeye mi gitsem bu iki gun var mi yok mu ile ugrasmasam mi ? 1,5 gun kaldi sayilir reglime pazartesi ogleden sonra 4-5 gibi gelir hep ayni zamanda geliyor.ama stres olmaya basladim testlerde negatif catlama 1 mart oldu