Grltnksr Hera4828 benim göğüs uçlarım çok hassaslaşmıştı mide bulantısı vardı ama hamileliğimi öğrendikten sonra mide bulantım geçti çok şükür ara ara oluyor
Hera4828 Fatmus böyle şeyleri duyunca teselli oluyor insan demekki illa belirti olmasına gerek yokmuş diyorsun 😂🤭
sariniz13 Hera4828 günümden önce lekelenmem olmuştu enfeksiyon demişti doktor (4 gün)adetim 1-2 gün gecikince idrar testi yaptım 1 aylık hamileydim
Rumusugur sariniz13 benimde şuan adetime 3 4 gün kala kahverengi leke gelmiş yani dün gelmıs hıc farkında değilim Bidaha da hıc gelmedı şuan belim ağrıyor ve başım çok ağrıyor acaba senın nasıl oldu 6 aydır bebek bekliyoruz
Mopehai 2 haftalık iken mide bulantısı ve aşırı koku hassasiyeti vardı 3. Haftasında kanda gebelik çıkmıştı. 5.aya kadarda mide bulantısı ve koku hassasiyeti devam etmişti.
Hera4828 Mopehai henüz öyle şikayetlerim de yok normal de tabi olmayadabilir sadece kasıklarımda çok hafif kramp gibi bişey oluyor ve kalçalarımda ağrıyor hafif😂 vurmuşlar gibi 😅 böyle saçma bi belirti de olmaz sanırım 😂
Nesibe_plt1 Hera4828 ilk hislerim kasık ağrılarım olmuştu halsizlik yorgunluk olmuştu zaten bekliyordum hamile olmayı günümden önce test yaptım 2. Çizgi çok net değildi hafif belirti şeklindeydi sonra günüm geçtikten 3 gün sonra tekrar yapınca çift çizgi net bi şekilde belirdi
Hera4828 Beyzaanr hakkımızda hayırlısı ile olur inşallah 🤲🏻 keşke elimde test olsaydı bi deneseydim 🙊
Hera4828 Beyzaanr bu da doğru bakalım Ramazan da geldi hakkımızda hayırlısı bu mübarek ayın hürmetine yüzlerimiz gülsün inşallah 🥹🤲🏻