Mihranur Kızlar merhaba bugün ilk defa vajinamda tekme hissi hissettin içerden vajinama tekme atıyor sanki sizde de olan var mı böyle
ZeyHus33 Mihranur bende 20 haftaligim Bende dün Diyorm noluyor kasığımda özel bolgeme yakın pat pat hickirikmi vuruyormu anlamiyorm tuaf 🤣
Serfes1 Mihranur benim de uzun zamandır öyle şimdi güçlendikçe daha bir kuvvetli atıyor tekmeyi. Bazen diyorum yeteeer😀 doğunca göreceğim o yaramazı ayaklarını ısıracağım 🤭
Paronayanne Mihranur bende 1 haftadır hissediyorum acayip can yakıyor 😄 bizimki abartıyor hatta makata doğru vuruyor bazen orda hissediyorum 😄
Dlar 22 haftalığız benim bebeğim 18 haftadan beri yapıyor hatta doktor ultrasondayken yakaladı çok gülmüştü
milav ya dün gece başıma geldi 34. haftadayız ama doğuruyorum felan sandım çığlık attım😅 baya korktum ilk defa vajinama tekme yedim😅😅
Mihranur Dlar çalışıyorum canım öyle ayakta değilim oturuyorum ama ayaklarımı uzatırım yine molada sağolasın
Mihranur Serfes1 hele yemek yedikten sonra ya da akşam yatınca başlıyorlar 😅 amin canım inşallah o günleride görelim sağlıkla
Yusufeymenimm Mihranur bende de oluyor bebeğin kafası yukarda demişti doktorum ayaklarıyla daha sert vurabilir demişti korkmuştum doğurucam diye 😅
zhdcck Mihranur benim de çok atıyor mesaneme doğru da arada büyüdükçe olmadık yerlerw vuruyorlar herhalde:)