Feyza3342 Transferin 11.günündeyim bugün sabah kahverengi leke geldi ama 2 gün önce beta 104 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım gene öyle olucak değer düşecek diye korkuyorum kahverengi leke gelen oldu mu hiç aranızda
Yaprakdokumuseverr Feyza3342 kahverengi de geldi pıhtılı kıpkırmızı kan da geldi. Düştü sandım ama 28.haftaya geldik çok şükür 🐣
ivfbaby Feyza3342 transferin 9. Günü kahve lekelenmem oldu canım. Doktorum bu bizim için iyi bir haber hemen kan baktır demişti yerleşme kanaması olabilir demişti. Sonra ara ara kahverengi devam etti hatta. Düzenli beta takibi yap yeter korkma inşallah yerleşiyor bebişin
Htckrlp Gönlünüzü mümkün mertebe ferah tutun kahverengi lekemde geldi açık kıpkırmızı kanda geldi netice itibariyle bebeğim benle 31. Haftasında 🙏🏻
Feyza3342 Busra1819 ben zaten kullanıyorum canın ama sabah geldi bugün tekrar kan verdim inş düşmemiştir değerim
Feyza3342 Yaprakdokumuseverr benim sabah gelen leke kesildi ama adet olmuşcasına kasık ve bel ağrısı yaşıyorum sabahki lekeden sonra ağrı başladı
Feyza3342 Yaprakdokumuseverr Canım değerim en son 104 idi 295 olmuş değerim lekelenme kesildi ama bel ve karın ağrısı yaşıyorum biraz fazla sanki sende de olmuş muydu
Feyza3342 ivfbaby canım bugün çok korktum dedim betam düşüyor çünkü daha önce 3 defa kimyasal gebelik geçirdim 2 gün önce 104 çıkmıştı bugün 295 çıktı ama kasık bel ağrım arttı bugün sabah ki kahverengi lekeden sonra ağrı oldu hep hala da var ama leke yok
ivfbaby Feyza3342 ben de kimyasal geçirdim canım tüp bebekle düşük yaptım inan seni çok iyi anlıyorum. Ama kullandığımız iğneler kanamaya engel oluyor düşük kanamasına yani o yüzden olan lekelerden korkma. Kasık bel ağtıdı bende de oldu her an adet olacakmışım gibi çok korkmuştum. Çok şükür hepsi gebeliktenmiş. Değerin artmış benim de 100 küsürlerle başlamıştı. Her şey güzel olacak merak etmee