Ruzgar_1405 Ben de dün gittim Yeliz hanıma 😊 sevdim ilgili ve bilgili bir doktor zaten yorumlara göre gitmiştim. Ücreti 115 tl olmuş ben de öyle verdim. Gece ya da hafta sonu detayını bilmiyorum ama eşim doğum için sormuştu aşağıya. Kendi doktorunu istersen 500 tl fark oluyormuş.
Semrasem Ruzgar_1405 saçma değil mi gece doğum gerçekleşirde yeliz hanım öyle gelirse mi 500 fark anlayamadım tam
EsZe Ruzgar_1405 ben şu an acıbadem hastanesine gidiyorum ama muayene ve doğum ücretleri çok fazla olduğu için değiştirip yeliz hanıma gitmeyi düşünüyorum. Çok yoğun diye okudum yorumlarda genelde. Yakın tarihe randevu almak kolay oluyor mu?
Semrasem Evime en yakın hastane adatıp yeliz hanımıda öven çok o yüzden bende oraya gidicem haftaya inşallah memnun kalırım
Ruzgar_1405 Semrasem ben normalde gebze tarafında oturuyorum sırf doktor içime sinsin diye Adatıpa gittim 😊 burda da hastane ve doktor çok ama içime sinmedi.
Ruzgar_1405 Semrasem Detayını bilmiyorum canım. Ben o sıra yoktum konuşmada. Ama bir dahaki gittiğimde sorarız 2 Mart da gitmeyi düşünüyorum. Renkli ultrasonu da sorucam.
ElifErdoanSarolu Tün kontrollerini ve doğumu yeliz hanımda yaptım her şey çok güzel geçtik kesinlikle tavsiye ediyorum 😊
Yenibirisi ElifErdoanSarolu busebasaran06 bilmiyorum ki 36 dan sonra şimdiye kadar gelmemişsin diye bakmayabilirler mi acaba dedim
Semrasem Önemli olan zaten doktorun içine sinmesi doğuma daha var ama nasıl düşünüyor sunuz epidural normal doğum nasıl sizce yapan var mı etrafınızda ben vajinal muane bile olamıyorum anastesiyle hissetmem belki diye düşünüyorum ama yada spinal sezeryan şimdiden doğum aklımda
Ruzgar_1405 Semrasem Ben de evliliğin başında vajinismus problemi yaşamış biriyim sonraları aştım bu durumu. Vajinal muayene olabiliyorum. Doğum biraz da son dönemlerde şekillenecek birşey. Korkularım da var ama yapabilirsem normal doğum istiyorum 😊
Semrasem Keşke bende aşabilsem ızdırap gibi bakalım zamanla şekillenir bebeklerimiz sağ salim olsunda öncelikle tabi
Ruzgar_1405 Semrasem İnşallah aşarsın canım yapamam dediklerimi bebeğim için yaptım. Progestan hapı mesela alttan alamam asla derdim onu da yaptım alıştım.
Ruzgar_1405 Semrasem hele bir de benim gibi 2 kez bebeğini kaybettiysen. 3. De elinden geleni yapıyosun.
Semrasem Ruzgar_1405 ay canım seninki daha zordur elbet inşallah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Ruzgar_1405 EsZe ben sadece cumartesileri gidebiliyorum çabucak doluyor dün 2 mart için son randevuyu ben aldım.
Ruzgar_1405 Dilekulgtt İkili testi özelde mi devlette mi yaptırmıştınız? Bana devlette iyi çekilmiyor dedi o yüzden istedi de merak ettim.