Busraltn Kızlar ben ocak 8de dış gebelikten dolayı sağ tüpüm alındı. 27 gün sonra yani 5 şubatta regl oldum. Şuan bat 4 marttı ama olmadım testimde negatif çıktı göremedim ben sizce?
Babby Busraltn kaset test yaptınız mı erken gebeliklere asla güvenmiyorum ben erlem gebelik yaptım negatifti neredeyse adet söktürücü içecektim sonra kaset yaptım orda silik çıktı
Ftsxfrt Evet negatif çıkmış .Bende yapmıştım negatif çıkmıştı sonrasında bir ay geçince kan testi verdim pozitif çıktı.Yani benimkide testte nehatif çıktı
Busraltn Menekseeee847383 pazartesiye kadar regl olmazsam testi tekrarlayacağım hatta kan vereyim diyorum
Ftsxfrt Busraltn 21 Kasımda adet olmuşum 6/7 gün sürüyor düzenli geliyor . 28 Aralık da kan verdim pozitif çıktı . Sonuç 14061
Baskar Erken gebelik testlerine güvenmeyin bence ben kaç kere hamile olmadığım halde hamile gibi cift çıktı bu ayda hamileyim 1 inde cift xikti diğerinde tek çizgi cikti o yüzden 1 tane test ile durmayın 2 3 tane alın bozuk çıkma ihtimali fazla
Busraltn Babby hayır yapmadım. Pazartesi gününe kadar olmazsam kaset test alıp yapayım artk hatta kan bile verebilirim
Ecekrk Busraltn ben adet olmam gereken gün yaptım direk test ve silik pozitif çıkmıştı teste ve suan hamileyim belki geç döllenmedir hormon azdır o yüzden pozitif çizgisi çıkmamıştır siz yarın yine tekrarlayın en iyisi testi birde bence ucuz testler daha başarılı.
Babby Busraltn adetim bir gün geçince erken gebelik yaptım 2. Gün ise lekelenmem oldu kaset yaptım silik çıktı