Srfclkkl Bussr amin canım inşallah sağlıcakla sizde alırsınız kucağınıza hamileliğin tadını çıkart ☺️
ilaydamom_ Bussr mide bulantısı yeni bu hafta hafifledi. halsizlik ve uyku hali var. salı günü perinatoloji randevum var bakalım bekliyoruz. aynı gün fetal dna yaptıracağım, siz yaptırdınız mi?
Bussr ilaydamom_ benim bugün kontrolüm vardı iki tarama yaptırma taraftarı değilim fetalde öyle ileri zamanda detaylı ultrason istiyorum ense kalınlığı güzel sonuç çıktı burun kemigide var çok sukur
2inciAnnesi Bussr çok fenalardayim, baya bi kanamam oldu ve parça düştü hastanede yattım. İğne serum ilaçlar vs. verildi, şuan evde yatıyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zordu çok korktum hatta post bile açmıştım
Bussr 2inciAnnesi çok gecmis olsun bol su için ayağa kalkmayın. Bende kanama geçirdim hastanede yattım sonrasında iğne fitil hala devam ediyo. Kanamanizin sebebi neydi yani doktor bisey dedimi veya siz diyebiliyomusunuz bundan oldu diye
Bussr Ezel16 benim Bi mide yanmasi var göğüs hassasiyeti birde onun dışında kanamam oldu şimdi iyiyiz çok şükür ama zor zamanlardi
Boncukk123 Bussr ayyy günleri saydığım zamanlar aklıma geldi 🥹🥹 çok duygulandım sağlıkla kucağına al canım 29+5 im sımdı her gün girip bakardım kaç gün kalmış diye sağlıkla alalım kucağımıza kolaylıkla zamanında 🤲🏻☺️🌸
Bussr Boncukk123 yaa sizinde çok az kalmış:) Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla alalım kucagimiza :)
2inciAnnesi Bussr çok teşekkür ederim canım. Doktor bişey demedi herşey olabilir dedi bol bol dinlen iş güç yapma ve iğne ilaca devam dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ceviz6550 Bussr ben son 38 🙈 100 den sonra fena hızlı geçti 38 den az aslında benim hem sezaryen olacagim hemde erken doğum riskim var biraz 36 ya kadar beklemeye çalışalım dedi doktorum şuan 34+4 um☺️
Ezel16 Bussr Mide yanması için doktorlar ilaç veriyormuş sanırım mide koruyucu istersen doktoruna danış .. Çok geçmiş olsun şuan iyi olmana sevindim 🥲