SsAnk_04 Kızlar özel hastanelerin acil servislerinde beta hcgye baktırabiliyomuyuz direk gitsek? Fiyatları nasıldır aşağı yukarı bilginiz varmı?
ozge_yasin_budak SsAnk_04 canım özelde 3 saatte çıkıyor 60 70 TL fiyatlar değişiyor ama devlet hastanesinde 1 saate çıkıyor
SsAnk_04 Ecrn21 çok iyi ben devletin acili yapmıyor diye biliyordum yabi öncr muayene olmak gerekiyor diye okumuştun
SsAnk_04 ozge_yasin_budak herhangi bir muayene tabii tutmadılar dimi direk beta hcg yaptırmak istediğinizi söylediniz yaptılar mı
ozge_yasin_budak SsAnk_04 yok cabım ben direk acile gittim beta hcg için Kan vermek istiyorum dedim baktılar
Pakizee Devlet hastanesine kasık ağrısı ile başvur evliyim günüm geçti desen bakıyorlar 1 saatte çıkıyor sonucu
Meddythemama Beta hgc isterden bakmazlar ama başım dönüyo vs dersin gebelik şüphem var dersin bakarlar o zaman
ozge_yasin_budak Meddythemama yok canım ben beta hcg baktırcam dedim Dr günün mü geçti dedi evet dedim kan ver bakalım dedi
Tomurcuk18 Her hastane ve her doktor bakmıyo devlet hastanelerinde. Baksalar bile çok uzun kuyruklar yoğunluklar oluyo insan beklemekten bunalıyo. O yüzden en güzeli özel hastaneler.
seyma281015 Grip numarası yap doktor sana tam ilaç yazacakken gebelik şüphem var de mecbur istiyor o zaman 😄 ne diye özele para vereceksin ki