Bb95 ben iki gün önce sancıyı çektim çektim bayağı düzenli olmaya başladı ama açıklık 1 santimde kalmıştı sonra doğumhanede sancı odasına aldılar önce suni sancı verip azar azar açtılar bebek normal doğum stresini kaldırabilecek mi diye ölçtüler 1 saat kadar takılı kaldı serum sonra çıkardılar bebek normal doğumu kaldırabilir dediler ama hâlâ açıklık yoktu sonra balon taktılar zaten o sırada sancı çektiğim için yapılan hiçbir işlem çektiğim sancıdan daha fazla acıtmadı sonra o balon kaldı içeride bi süre düştüğünde 6 santim olmuştu açılma sonra suyu patlattılar tekrar suni sancı verdiler ama kendi sancım o kadar fazla ki onun da seviyesini çok açamadılar açılma 7 8 santim olunca sürekli ıkınma hissi geliyordu ve o gelince ıkınmamak çok zor baktılar bebeğin kafası bayağı inmiş doktor ıkındırdı bi baktı iniyor ben ıkındıkça başlattı hemen doğumu 6 veya 7 uzuun ıkınmada 11.18de bebek sonunda doğdu ve hemen göğsüme yatırdılar o kadar tuhaf değişik duygular içinde oluyorsun ki o an gözün bebekten ayrılmıyor asla benim dikişim az oldu ama çok zorladığım için ağrılarım fazla hâlâ içimden bi şey çıkacakmış gibi hissediyorum baskı var bi değişik durum yani bebiş sağlıklı ya ona şükrediyorum daha beklerlerdi bu haftayı bitirmeyi ama kalbinş tehlikeye atmak istemediler ben belki eve gittiğimde nabzının yavaşladığını fark etmem diye biraz mecburi olarak doğumu başlatmak zorunda kaldılar bi de şiddetli sancılar 3 5 dkya bir gelince dediler evde açılman ilerlerse bi anda sen zor durumda kalırsın ama her şeye rağmen tosbik sağlıklı bi oğlum olması beni rahatlatıyor bugün de taburcu olcaz