mimikii Bb95 evet etliğe gidiyorum bende bebek kasılması dışında hiçbir şey olmuyor o da bir aydır falan hep var herhalde en son günü dolacak zorla doğurtcaklar böyle giderse
Bb95 mimikii aynı benimde kasılma dışında birşey yok bide aşağı baskı çok ya ama sende haber ver doğurursan 😂
mimikii Bb95 ay eveet baskısı bi ayrı dert bazen kendini o kadar çok itiyor ki diyorum aha çıkacak 😂 inşallah doğurabilirsem haber veririm
mimikii @Bb95 yaa ben neyi merak ediyorum biliyor musun hani açıklık var mı diye bakıyorlar ya ona nasıl bakıyorlar taa içeriye kadar sokuyorlar mı ellerini bana daha hiç bakmadılar acaba aynada falan baksak biz anlar mıyız ki nasıl bi şey o beni bi aydınlat lütfenn
Bb95 mimikii parmağını ileriye doğru hafif ittiriyor canım öyle bakıyo bence biz anlamayız biraz içerde kalıyor ya o kısım anlaşılmaz bence canım ama yapılırsa hiç bir şekilde kasma kendini yoksa acır
mimikii Bb95 bu çatı muayenesi beni çok geriyor dün hastanedekiler çok sinirlendirdi pazartesi günü üç gün sonra gel dediler dün gittim daha yeni bakmışlar diyip ultarsona sokmayacaktı bile ben dedim idrar kaçırdım belki suyu da olabilir hissetmedim bi bakın anca öyle baktı nstden geldiğinde alttan muayne etcem dedi gerildim ben de biraz nstde de sancı 60a kadar çıktı falan ama düzensizdi ben de hissetmedim zaten gittim yanına alttan bakmadı kan sonuçları vardı ona bile bakmadı doğru düzgün beni gerdi gerdi sonra bakmadı ya ona sinirlendim
Bb95 mimikii benide çok geriyor bende etlik şehir hastanesinin aciline gitmiştim oradakiler beni sinir etti sonra gitmedim oraya bidaha ama hiç stres yapma boşver aldırma bende çok kavga ettim ama sırf çok muayene etmesinler diye zaten yatmak istemedim inşallah kendi sancımız gelirse açıklık da olursa çok kalmayız 🙈 hurmayı denedin mi fayda etmedi mi
mimikii Bb95 ay inşallah ya benim şimdi biraz sancım var ufak ufak geliyor adet ağrısı gibi de belim ağrımaya başladı ama inşallah doğum sancılarıdır bugün gaz yapıcı çok şey yedim onlar yüzünden olmasın artık yetooo😁 hurmayı da ben pek sevmiyorum bi ara yedim içtim ama diş ağrısı da oluyor bende kırıldı hep dişlerim hurma da çok tatlı sürekli yiyemiyorum acayip acıtıyor ama anans çok severim ilk hamile kaldığımda aşermiştim hatta onu çok yiyince sancı yapıyor
Bb95 mimikii yaa hadi güzel haberlerini bekliyorumm umarım Kendi sancınla gidersin 😇 bekle bekle artık gelsinler ya 💕😂😂
26Seyma26 Bb95 özel hastaneyse sakın inanma derim çünkü benim kızımı 1ay önce dogurtucakti doktor bana sende ölurdun bebekte dedi ben devlete gittim devlette gayet bebgin suyu iyi dedi kızım 41 haftalık doğdu
mimikii Bb95 ay inşallah yaa bebek o kadar hareketli ki on dakikaya bir tuvalete gitmekten uyuyamıyorum resmen kaburgama vuruyor hep
Dadymom1 Bb95 Bilkent te 38+1 de bana da 2-3 cm açıklık ile yatış vermişlerdi 7 gün önce. Sancım vs yoktu. Onlarca alttan muayene, 35 saat suni sancı ve 8 cm açıklık ile normal doğum gerçekleştirdim. Sağlıcakla kavuşun inşallah 🌸
Dadymom1 Bb95 Yok suni sancı zor değildi, yani 1 dakika sancı geliyorsa 2 dakika dinlendiriyor. Benim suyumu 33.saatte Doktor patlattı, ondan sonra 1,5 saat dayanılmazdı, zaten de hemen doğuma aldılar. İkimizi ferah tutun, sonu çok ama çok güzel 😍😍😍❤️❤️
mimikii Bb95 hiçbir şey söylemedilee daha pazartesi günü yine gitcem o gün belki net bi şey söylerler şu ana kadar bi sıkıntı görünmediği için bekliyoruz bakalım şimdi de geceden beri hareketliliğinden midir nedir ağrılar geçmiyor belki çoğalırsa ve düzene girerse en azından nstye girmek için giderim bi
Bb95 mimikii bende pazartesi gidicem ama doktor 41 e kalmazsın dedi sende ağrıların geçmezse dediğin gibi bi git yinede