Beybitooo Kızlar çok mutluyum amniyonsentez ön sonucumuz temiz çıktı 6 haftadır ne çektiğimi bir ben birde Allah biliyor Alllahııım mutluluğumu anlatamam 🥹🥹🥹🥰🥰🥰 @2prensesannesiiii 🥹🥹
MorKelebek54 Beybitooo kiz konuyu bilmiuorum neden amniyosentez oldum bilmiyorum ama bende cok secindim bi sirun cikmamasina 🤲🏻🤲🏻 rabbim saglikla kucagina da almayi nasil etsin insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Dlar Beybitooo hayırlı uğurlu olsun Allah sonuç bekleyen tüm annelerin böyle yüzünü güldürsün inşallah canm ❤️❤️❤️
Beybitooo MorKelebek54 ensesinde kist vardı o yüzden ensesi kalın çıkıyordu ama çok şükür temiz çıktı galiba kistte kaybolan cinstten çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰
MorKelebek54 Beybitooo ayhhh cok sukur kuuzm cok sevindim sizin adiniza 🤲🏻🤲🏻 ustunden bi yuk kalkmistir kesin ☺️
2prensesannesiiii Beybitooo 19+2 olduk arada bi hissettiriyor kendini 27 Mart organ taramamız var 22 haftalık oluyoruz o zamana hayırlısı bakalım 🥰🙏
Beybitooo 2prensesannesiiii maşallah inşallah tertemiz sonuçlarla gelirsin , bizimki çok hareketli çok şaşırıyorum kızımı hiç bilmemiştim bu haftalarda , aramızda 1 hafta falan var bizimde 4 nisana verdiler detaylıyı
MorKelebek54 Beybitooo ay duygulandim be🥹🥹 hormonlarimiz hiron tepiyo saolsunlar cok mjtlu oldum senin adina. Dunya kadinlar gununde bi kadin bi anne mutu oldu duygulanmamak elde mi🥹🥹☺️☺️
2prensesannesiiii Beybitooo oyyyy maşallah 🧿 çoğu gitmiş azı kalmış 🥰🙏🥲vaktinde ve sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏