1prensesannesi__ yuzuklerim iki turku de var aslinda hem baget hem tek tas o yuzden hevesim de yok acickasi yeni yuzuk almaha alyansim da iki tane var kurutma makinasi iki yil once aldik, gecen yil ramazanda ilhone 13 istiyodum saolsun aldi. Yani isteyebilcegim nisi kalmadi onu fark etmeye basladim 😂 bi sukurge istiyodum onu almamistik ondada ben bi istedim bi istemedim diye kaldi oyle yine bana kolaylik olcak ama bilemedim ya sonjcta ebe aliyo yine o sukurgeyle onum da yasadigi kirletti evi süpüren ben olmus olucam bilemiyorum yani😂 ama anne bebek koluesinde karar kildik esime de soyledim tamam dedi suan sklimda sakaryadan uzaklasmadan 5 gunkuk bi tatil var oglumuz dogduktan sonra bi kac gunlukgune kacamak guzel olur benimicim gecen yil da cebeci diye bi uer var sakaryada oraya gittik 5 gun kaldik sozde bu yil sehir disina cikicaktik ama oglus bize suoriz yalicaz seneye ertelendi benimde aklıma taril gedki acikcasi cujku bu yil ertelenmisdi yine gecen yil ki gini 5 gunkuk cebeci tafili olabilir bunu daha soylemedim ama biraz daha zaman gecsin doguma yakin soylicem