Temmuzmucizesi26 Kızlar doktora kontrol oldum ama sormayı unuttum kalabalıktan bu vitaminler son ayımıza kadar kullanıyor muyuz ? Hatta doğumdan sonra kullanan bile var demişler sizin doktorlarınız ne dedi ?
MorKelebek54 Temmuzmucizesi26 ben her kontrole gittigimde sormamak ya da bittiginde diktora sormamak icin sordum doguma kadar devam mi diye devam et dedi. Multivitsmin demir ve magnezyum kullaniyorum dogumdan sonra kuklandirtirmi bilmiyorum tani bittikce aliyoruz hep
Snm06 Temmuzmucizesi26 evet sonuna kadar kullanılıyor ben doğumdan sonra da kullanmayı düşünüyorum bir süre çünkü o zaman da Bebek emiyor olacak yine vitamin eksikliği saç dökülmesi vs yaşanacak az da olsa bunların önne geçmek için devam etmeyi düşünüyorum zaten doktoruma da sorarım hamilelik sonrası için emziren annelere göre vitaminler bar onlarla devam etmeyi düşünüyorum
mervemurat16 Temmuzmucizesi26 ben demir ilacını doğuma kadar kullandım ayrıca folik asitim multivitamin olsrak geçiyordu onuda doğuma kadar kullandım.Doktorunuz nasıl öneriyor kullanımı
Temmuzmucizesi26 MorKelebek54 vücuttan kan kaybı vs çok olduğu için doğumdan sonra da devam ettiriyorlar diye biliyorum. Çok teşekkür ederim 🪻
Temmuzmucizesi26 Snm06 demir hapını felan doğumda çok fazla kan gittiği için birde bebek emdiğinden bende kullandırtıyorlar diye biliyorum teşekkür ederim yorumunuz için 🩵
Snm06 Temmuzmucizesi26 hem onun için hemde demir hapı hamilelik sırasında kan akışına çok büyük artısı var
Temmuzmucizesi26 mervemurat16 doktorum sadece bir kere doğuma kadar dedi ama şu an acaba değiştirir mi ekstra vitaminler yazar mı diye düşündüm. Birde ben kürtaj oldum o zaman bile çok fazla kan gittiği için demir ilacı verdiler vücudun ihtiyacı var diye