St-nadullu84 Günaydın hamişler, hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz. Özel mi, devlet mi. Antalya Dr. Murat Bulut Özel, Medstar hastanesi
mavikalpvemavikalp St-nadullu84 tekirdağ çerkezköy irmet hastanesi ilke topdağına gidiyorum ama devlette doğum yapıcam doktorlardan ziyade ebelere daha çok güveniyorum😅
yasemincicekkk mavikalpvemavikalp canım neden devlette doğurmak istiyorsun bende İlke hanıma gidiyorum merak ettim . Birde en son 16+0 da gittiğimde İlke hanım renkli ultrasonda bebeğin yüzünü göstermişti bunu artık her kontrole gittiğimde yapacak mı
mavikalpvemavikalp St-nadullu84 evet bencede ya doktorlar aceleci çoğusu sezeryan yanlısı ama ebeler öyle değil öyle görüyorum 🤗
Deletedmom_88 Prof Dr Ahmet Erdem , Ankara, Gazi Üniversitesinde profesör ancak kendi muayenehanesine gidiyorum
mavikalpvemavikalp yasemincicekkk evet her kontrolde gösteriyor renkli yüzünü Benim ablam 4 sene önce ilkede doğum yaptı çatın dar dedi sezeryana aldı bahaneydi resmen çok sezeryan taraftarı bir doktor çok severim kendisini ilgili güler yüzlü sorar eder ama doğum aşamasına geldimi uğraşmak istemiyor açıkcası kesiyor alıyor özeldeki çoğu doktor öyle o yüzden çerkezköy devlette yapıcam evet doktorları iyi değil ama sancıyla gidersem ebeler doğurtuyor doktordansa ebeye daha çok güveniyorum Ayrıca gitmediyseniz çerkezköy devletin gebelik okulu var şiddetle öneriyorum gitmenizi😊😊
yasemincicekkk mavikalpvemavikalp bende aslında İlke hanımla ilgili sezeryancı diye okumuştum ama biri de yooo sezeryancı değil hatta beni normal doğuma İlke hanım ikna etti demişti , kafam karışmıştı . Tabi normal doğum istiyorsan aslında sancıları evde karşılayıp doğururken hastaneye gitmek en güzeli. Ne yapılıyor canım gebe okulunda ben biraz bu konuda cahilimde 😊
mavikalpvemavikalp yasemincicekkk heralde nadir denk geliyor ben kimi duysam ilkeden sezeryan olmuş🤷🏻♀️ gizem hanım var ebe çok güzel şeyler anlatıyor 4 gün sürüyor zaten 28. Haftadan sonra gidiyorsun kesinlikle git çok güzel bilgiler ediniyorsun valla🤗 bilmediğimiz neler neler varmış diyorum istersen numarasını atayım pazartesi arayıp kaydını oluştur
yasemincicekkk mavikalpvemavikalp olur tabi canım bende kayıt olurum . Birde sana şunu sormak istiyorum bilgin var mı , planlı sezaryanda bazı doktorlar gün veriyormuş direkt , bazıları 3 gün veriyormuş birini seçin diyormuş, İlke hanım planlı sezeryanları nasıl yapıyor acaba ? Gün mü seçtiriyor, haftasonuna mı atıyor , sabah randevularından önce mi yapıyor
Enfal_06 St-nadullu84 Ankara rojin akbari hamed kendisi gazi üniversitesindeymiş eskiden özel eryaman hastanesinde artık onun yanına gidiyorum
Bahareken Kocaeli özel atakent cihan hastanesi Dr. Ayfer özer cora mükemmel bi doktor ilk oğlumdada ona gitmiştim yine gidiyorum🙃