Meslina06 Kızlar dün lekelenme ve lekelenme şeklinde kanamam oldu doktora gittim progeston verdi kanama alanı vs yok dedi bugün de kesildi şükür bişey gelmiyor dün gece kullandım progesteronu kullanmaya devam ediyim mi etmiyim mi
nzlbrn Meslina06 verdiği paketi bitirin günde kaç kere kullanmanızı söylediyse paket bitince tekrar muayene olursunuz
Leyla81 Meslina06 7 haftalıkken bendede hafif kanama oldu pembemsi kahverengimsi ertesi gün geçmişti ama doktor progestan kullan dedi kullandım bitene kadar olmasa bile 1 hafta kesin kullandım diye hatırluyorım doktor düşük tehlikesi var demişti o zaman ama kanama alanım yoktu
Momcrn Meslina06 bende de öyle olmuştu ben bi 3 4gün içtim sonra kendim bıraktım doktorum da birşey demedi zaten kanama falan da bitmişti çoktan tedbir amaçlı içtim öyle ama bitene kadar değil
ecmelmirzaogluu Canım doktorun söylediği talimatlara uyup eğer bitene kadar dediyse bitene kadar devam et, bebeğin için de senin için de iyi bir ilaç sonuçta ben de kullanmıştım ilk haftalarımda
Seherdrkn Kızlar 6/1gunluk hamıleyım kanama sıkayetoyle doktora gittim dusuk rıskı oldugunu soyledı ılac verdı bı hafta sonda tekrar gel kalp atışına bakalım varmı aranızda dusuk rıskı olupta sonradan ıyılesem cunku BM cok korkuyorum
Meslina06 Leyla81 sonradan geçti mi düşük tehlikeniz ve kanamaniz benimde kanama alanım yok işte bı gün kan geldi geçti aynı siz gibi
karansmom_ Meslina06 doktor ne kadar kullanacağınızı söylemedi mi? Siz sormadınız mı? Kafanıza göre bırakmayın
Leyla81 Meslina06 bana aslında progestanı bitene kadar kullan dedi ben bir hafta kullandım sonra baktım ki geri geliyor yani o progestan emilmiyordu vajinadan bende bıraktım ama 1 ay kadar cinsel ilişki eşimle yaşamadım doktor kontrolde sıkıntı yok diyene kadar
Meslina06 Leyla81 kasıklarımda adet agrisi gibi ağrı var sanki adet olacakmis gibi hissediyorum normal mi sence
Leyla81 Meslina06 kaç haftalık hamilesin o ağrıların olması normal ilk üç ay hatta daha sonra bile ara ara oluyor ama yine cok ağır iş yapma uzan dinlen kendini cok yorma. Ben suan 22 haftalık oldum riskli dönemde dikkat etmeye calıştım